<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23468" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руският депу...

Физиката на премиера Борисов респектира европейските лидери

19 Септември 2016
0 38420

На срещата на европейските лидери тези дни в Братислава Бойко Борисов застана за снимка с Доналд Туск, Роберт Фицо и Жан-Клод Юнкер. Нашето гълъбче си е най-хубаво! Ако не друго, поне е най-едро.

 

ГОСПОДАРИТЕ С ВЕРСИИ ЗА МИСТЕРИОЗНАТА СИНИНА ПОД ОКОТО НА БОЙКО БОРИСОВ

 

Словашкият премиер Фицо видимо бе респектиран и охотно сподели впечатленията си с колегите. Роберт Фицо да се благодари, че този път нашият премиер бе благосклонен и не беше в настроение да троши кокали. Така например Дейвид Камерън цял живот ще сънува два кошмара – Брекзита и хватката на Бойко на срещата в Рига през 2015-та, по-известна като "БРЕЙК ИТ". Е, Камерън остана в историята, но Борисов продължава да страхува колегите си на всяка следваща среща. Министър-председателят дори не се притесни да каже на фрау Меркел да внимава в картинката. В случая – в картата на България. И този път така респектира европейските лидери, че те на мига ни отпуснаха помощ за 160 милиона евро. Смеят ли да откажат!

 

АРЕСТИ И РАЗПИТИ ЗАРАДИ ОБИДА ПО АДРЕС НА БОЙКО БОРИСОВ

 

Единственият човек, от когото Борисов има страх, е президентът на Литва – Далия Грибаускайте. Тя видимо го плаши със северната си студенина, а вероятно и с името си, но той й е хванал цаката. Първо се прави, че не я забелязва, а след това застава възможно най-далече на официалната снимка. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции