<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17317" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Френският му е много по-добър от инглишът ти!

20 Март 2015
0 5923

 

Bonjour, дами и господа! Ça va? И ние сме са ва. Искаме да ви поздравим за международния ден на френкофоните! Ние знаем, че френският език е много труден и изисква усилия, за да бъде научен. И колкото и да учиш, повтаряш и завтаряш, френският остава сложен. Сложен, но не и непостижим, доказват го героите от тези редове.

 

Чудейки се от къде да започнем, се натъкваме на френските слова на нашия народен вожд Бойко Борисов. Слушаме го и си мислим, трябва да му честитим лично празника на франкофоните. Той така добре владее френския говор, че ни се дощява да го слушаме пак и пак…

 

""

 

 

Кристина Анастасова иска да ни каже какво има в България, но на френски език. Тази млада французойка с български произход толкова добре е научила френския език, че дори може да смесва книжовния и разговорния език!

 

""

 

 

При тези тримката, заглавието "Френският му е много по-добър от енглишът ти!" изобщо не подхожда. Виж ако кажем, че боят им е много по-ефективен от командосите им, ще бъдем прави като свещ. Как са се справили коиловци с френските командоси, никой не знае, но явно говорят на един и същи език – френски!

 

""

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции