<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45655" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Хванаха 22-годишна жена, откраднала и продала бебе от родилното (снимки)

05 Декември 2019
0 2536

22-годишната Асел Джапанова от Казахстан беше осъдена на седем години затвор затова, че откраднала новородено бебе от родилния дом и го продала за 1500 паунда (близо 3500 лева).

 

 

КАК ШВЕЙЦАРСКИ РОДИТЕЛИ СИ "НАБАВЯЛИ" БЕБЕТА ОТ ЧУЖБИНА

 

 

""

 

 

654 БЕБЕТА СА УБИТИ У НАС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 40 ГОДИНИ (ВИДЕО)

 

 

Жената откраднала момиченцето от Регионалния родилен дом Тараз в южната провинция Джамбил, Казахстан. Тя влязла в отделението и сложила детето в сак без персоналът да забележи, докато майката също била далеч от стаята, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Жапанова напуснала болницата през аварийния вход, без никой да я види. Записи от камерите за видеонаблюдение показват жената, облечена в дълга розова рокля, която тичешком се отдалечава от болницата, докато носи детето в сака. В хода на разследването станало ясно, че майката слязла за малко до столовата за храна, а медицинската сестра не била в стаята, защото получила обаждане по телефона. По-късно майката открила, че детето е изчезнало и се обадила в полицията.  

 

 

""

 

 

Униформените служители веднага проверили всички камери за наблюдение и така успели да проследят, че Жапанова влязла в хотел близо до болницата. „Жапанова и бебето бяха намерени в стая на хотел "Астана", разположена в близост до болницата. Младата жена току-що бе продала детето за 800 000 казахстански тенге", съобщиха от полицията.

 

 

""

 

 

Крадлата и купувачите били арестувани. „Състоянието на новороденото беше нормално и животът на момиченцето не беше в опасност. Детето беше върнато на майка му", уточниха още властите.

 

 

""

 

 

Тежкото престъпление било разкрито само за два часа. По-късно станало ясно, че служителите в болницата познавали Жапанова и затова са я пуснали в болницата, защото тя била родила третото си дете в същото отделение три дни по-рано.  

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции