<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40345" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Хипопотам" вместо името върху чашата с кафе получи клиент на Starbucks

02 Септември 2019
0 649

Клиентка на популярната верига за кафе "Starbucks" остана шокирана след като вместо името си намери написана думата "хипопотам" върху чашата си с кафе.

 

 

Надя Кан влязла с популярното заведение във Фелтъм, Лондон заедно с майка си и поръчала крем фраппучино с бисквитки. След като получила поръчката си, тя видяла името на животното, написано отстрани на чашата – мястото, което обикновено е за името на клиента, пише LADbible.

 

 

""

 

 

"Докато си пиех напитката, забелязах думата „ хипопотам “, но реших, че е грозен и нечетлив почерк", споделя Надя. След като казала на майка си, тя веднага се върнала до касата и попитала служителя какво е това, написано на чашата на дъщеря ѝ.

 

 

 „Мама му каза, че трябва да се отнася с клиентите с уважение, без значение колко кльощави или дебели са те", коментира още засегнатата Надя.

 

 

""

 

От "Starbucks"вече официално се извиниха на клиентката и я уверяват, че това никога повече няма да се повтори.  „Имаме дългогодишна традиция да създаваме връзка с нашите клиенти, като пишем имената им на нашите чаши. Този ​​инцидент не е показателен за иначе приветливата среда, която се стремим да осигурим в нашите заведения", пише в официалното извинение.

 

 

""

 

 

Миналата година Starbucks бяха принудени да се извинят, след като един от баристите им написа унизителен термин на расова основа за мексиканците върху чашата на латиноамерикански клиент.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции