<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39083" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как храните в...

Хотелиерът, нападнал израелски туристки: Ситуацията е извадена от контекста (видео)

15 Юли 2019
0 8610

Иван Тодоров – хотелиерът, заснет да напада с ритници израелски туристки – се извини на всички, които са станали свидетели на инцидента, съобщава Dir.bg

 

ИЗРАЕЛСКИ ТУРИСТИ БЯХА ИЗГОНЕНИ С РИТНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКИ ХОТЕЛ (ВИДЕО)

 

Видеоклипът обиколи социалните мрежи и беше излъчен от телевизия в Израел. В ефира на “Здравей, България” по Нова телевизия Иван Тодоров разказа и неговата версия: 

 

“Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде.”

 

ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ ХОТЕЛИЕРА ИВАН ТОДОРОВ, ИЗГОНИЛ ТУРИСТКИ С РИТНИЦИ (ВИДЕО)

 

Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент.

 

“Изпуснах си емоциите. Съжалявам, че се стигна до този инцидент”, сподели той. “Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха.”

 

ИЗГОНЕНИТЕ С РИТНИЦИ ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЗРАЕЛСКИ ТУРИСТКИ: ЧУВСТВАХМЕ ОМРАЗА КЪМ НАС (ВИДЕО)

 

 

https://www.vbox7.com/play:d9c9f68e1d

 

 

Източник: Dir.bg

Видео: Нова Тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции