<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=16958" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Честит рожден ден, професор Вучков!

31 Януари 2015
0 10814

 

Днес е важен ден за нас. Ние сме особено развълнувани, защото на този ден най-уважаваният човек, властелинът на телевизията, гуруто на знанието има рожден ден! Ура и да живей!  Честит рожден ден, Професоре! Честит рожден ден, г-н Вучков.

 

Не можем да не поздравим и почетем нашия любимец с избрани видеа и моменти от "участието" му при нас. Пожелаваме му дълги телевизионни години и много здраве. 

 

Започваме с видео от далечната 2004г. Имаме чувството, че професорът не се променя. Той се е родил преди векове и ще остане за векове напред!

 

""

 

 

Професорът сменя телевизии и декори, но никога нрава си. Това ще проличи от следващото видео. И ние се чудим, как е възможно, що е това…!

 

""

 

 

Най-забавно винаги е в студиото, тогава когато зрителите се обаждат в ефир. Това може да доведе до смях у нас и до ярост в Професора. Нека го видим 🙂

 

""

 

 

Заради тях е всичко, заради зрителите… Всичко се прави в името на феновете, а професорът най-добре се справя с тези, които не мислят като него. По неговата тема, имахме  предвид!

 

""

 

 

Никой не може да бъде като него и така умело да си играе с рейтинга. От телевизия в телевизия и накрая в кабеларка, това не можа да бъде. Той заслужава толкова много… И ако никоя телевизия не може да го побере, то ние винаги го посрещаме с отворени обятия. Винаги сте добре дошли в Господари на ефира, уважаеми г-н Вучков!

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции