<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56450" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Четирима души оцеляха 32 дни след корабокрушение в Тихия океан (снимки)

12 Февруари 2020
0 636

Двама мъже, жена и 12-годишно момиче бяха открити живи след 32 дни, прекарани в Тихия океан. Четиримата преживели корабокрушение в района на Соломоновите острови, пише Daily Mail

 

 

ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО СПАСИ ЧОВЕК ОТ УДАВЯНЕ ПО ВРЕМЕ НА ВАКАНЦИЯ НА КАРИБИТЕ (СНИМКИ)

 

 

Други осем техни спътници, включително и бебе, загинали в океана. Групата от провинция Бугенвил в Папуа Нова Гвинея оцелели като се хранели с кокосови орехи, плаващи в морето. Те събирали дъждовна вода по време на 32-дневното си премеждие.

 

 

 

Четирима души оцеляха 32 дни след корабокрушение в Тихия океан (снимки)

 

 

Групата тръгнала от Бугенвил на 22 декември, възнамерявайки да отпразнува Коледа на Картърските острови, намиращи се на около 100 километра. Един от оцелелите – Доминик Стали разказа, че малкият им кораб се преобърнал и някои от групата се удавили. Останалите успели да обърнат отново кораба и да се качат в него, но само четирима оцелели, докато плавали в отдалечените води.

 

 

Четирима души оцеляха 32 дни след корабокрушение в Тихия океан (снимки)

 

 

 

“Нямаше какво да направим с техните тела, просто трябваше да ги пуснем в морето”, каза още спасеният мъж. Стали сподели, че редица риболовни кораби минавали край тях без да ги забележат и накрая били прибрани на борда на един от тях край Нова Каледония, след като изминали около 2000 километра.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции