<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29269" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Четири години затвор за мъжа, който хванахме, че продава фалшиви билети за концерт на Енрике Иглесиас

22 Март 2018
0 3363

На четири години „лишаване от свобода“ при първоначален строг режим на изтърпяване бе осъден Любен Илиев, разпространявал фалшиви билети за концерт на Енрике Иглесиас у нас. Присъдата е на Софийския районен съд.  За измамата първи съобщихме от "Господари на ефира" през 2015 г. Тогава наша зрителка ни сигнализира, че хитрецът не само, че продава билети на черно за концерта, но и сам ги отпечатва. Репортерът ни Боби Ваклинов се опита да го хване. Измамникът обаче успя да се измъкне.

 

 

След проверка се оказа, че въпросният Любен Илиев, по прякор Американеца е бивш футболист и стар познайник на полицията. Той е бил вече зад решетките за измама в големи размери заради сайт за отпускане на кредити. 

 

 

ВНИМАНИЕ! ПРОДАВАТ ФАЛШИВИ БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС!

 

 

Илиев е имал съучастник, който не е разкрит. Двамата предлагали фалшивите билети чрез профил Елени Драганова /“Eleni Draganowa“/ във Фейсбук.

 

 

По схемата "Eleni Draganowa" на 16 октомври 2015 г. са продадени два фалшиви билета за 165 лева, на 18 октомври – пет за 420 лева, на 27 октомври – два фалшиви билета за 220 лева и още три за 300 лева.

 

ТРОЙНА ПРОВЕРКА НА БИЛЕТИТЕ ЗА ЕНРИКЕ ЗАРАДИ РЕПОРТАЖ НА ГОСПОДАРИТЕ

 

Илиев се представял за служител на „Арена Армеец“, за сътрудник на търговското дружество „Ивентим БГ“ ООД, за "един от организаторите на концерта".

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции