<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31774" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Шофьор набил жена в Пловдив – вярно или не

11 Септември 2018
0 9342

Съмнения за пореден случай на агресия на пътя се появиха през уикенда. Жена твърди, че друг шофьор я е ударил след засичане на улица в Пловдив, но от полицията казват, че няма доказателства за удар.

 

Жената се оплаква, че е била ударена от шофьор на автомобил, когото не пуснала да я изпревари, докато ескортира линейка, транспортираща съпруга ѝ към болница.

 

Според потърпевшата, след като не допуснала джипът да мине между нея и линейката, мъжът я засича, сляза от колата и я ударя в лицето през отворения прозорец. Според полицаите обаче свидели, които да потвърдят думите на жената, няма.

 

„Другите свидетели, които са били на мястото на инцидента, разказват, че не са видели шофьорът да удря жената. Това твърди само въпросната пострадала. Към настоящия момент не са установени данни за престъпление”, каза директорът на полицията в Пловдив Атанас Илков.

 

На въпрос кога е бил разпитан шофьорът на линейката, той отговори, че водачът е дал показания още в деня на инцидента. Илков допълни, че шофьорът, сочен за агресор, не е криминално проявен.

 

Разследването по случая продължава.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции