<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18790" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Армия кенгур...

Абсурд по руски: Булдозер гази вражески гъски (ВИДЕО)

26 Август 2015
0 6595

Булдозер публично премаза за назидание три замразени вражески гъски в Русия, съобщава "Таймс". Абсурдната случка е част от кампанията на руския президент Владимир Путин за унищожаване на вносните хранителни продукти.

 

УЧАСТВАЛ ЛИ Е ПУТИН В "ГЛАСЪТ В РУСИЯ"

 

В куриозната акция участват цяло войнство народ – десетина държавни служители, полиция, инспектори и свидетели. Гъските са унгарски и са иззети от магазин в Апастово, което се намира на няколкостотин километра от Москва. Още по-нелепото в случая е, че след въпросната акция отговорният служител от контролните органи е бил наказан за унищожаването им с булдозер, защот е трябвало да бъдат изгорени. Историята предизвика подигравки и саркастични коментари в интеренет пространството. Много руснаци смятат, че тук е налице липса на разсъдък. 

 

ЗАТВОРИТЕ В РУСИЯ СПАСЯВАТ ЖИВОТИ

 

Руските власти са смачкали и изгорили над 600 тона храна от първата седмица на август до момента. На 6 август влезе в сила указ на президента Путин за унищоважаване на ембарговия внос. Държавните телевизии показваха как булдозери мачкат френски сирена, а работници хвърлят в пещ опаковки с испанска шунка. През последната седмица също така бяха унищожени холандски цветя, а чиновниците разглеждат възможността за забрана на чуждестранните презервативи, пише "Таймс". Междувременно властите започнаха изземват и чуждестранни перилни препарати.

 

КАЛЕКО АЛЕКО В МОСКВА ЗА ФИНАЛИТЕ НА ЕВРОВИЗИЯ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции