<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42860" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 17-годишна се ...

Агресивен шофьор нарочно блъсна кола и събори моторист на магистрала (видео)

29 Ноември 2019
0 9626

Шофьор на джип предизвиква нарочна серия от леки катастрофи по натоварена магистрала в САЩ, показва ни Daily Mail. Инцидентът става в близост до град Хюстън, Тексас по оживена пътна артерия.

 

 

Бял джип настига младо семейство с бебе в колата и предприема опасни маневри, с които явно иска да вземе предимство. Шофьорът на леката кола освабождава място на белия SUV, за да избегне сблъсъка, но вместо просто да бъде изпреварен, бива умишлено ударен от джипа. След явната провокация белия SUV се отдалечава и много скоро навлиза в аварийната лента, където там блъска моторист, събаряйки го на платното. 

 

 

Инцидентът става през деня и е заснет от жената на водача в колата, докато тя се опитва да обясни на полицейски диспечер какво става. 

 

 

АРЕСТУВАХА БАЩА И СИН МЕСЕЦИ СЛЕД АВТОГОНКА ПОМЕЖДУ ИМ В ТУНЕЛ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

При друг случай, черен и бял SUV си устройват опасен двубой на магистрала в Мериленд. Шофьорът на черния джип изпреварва белия, но вместо да го задмине, застава отпред препречвайки му всякакви маневри. За да избегне катастрофата, белият отбива от пътя, но същото прави и другият. Така двата автомобила продължават пътя си като свързани с невидим теглич помежду им в опасен слалом по цялото платно. 

 

 

От кадрите не се разбира дали пътуващите в двете коли се познават и дали това е някаква извратена игра между тях, но във видеото накрая се вижда, че двата джипа спират по средата на платното.  

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции