<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29881" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тази вечер в ...

Агресивният шофьор, нападнал британец на улицата, се размина с предупреждение (видео)

01 Май 2018
0 7625

В полицейското управление във Велико Търново показания дадоха участниците и очевидци на случая на проявена агресия между водачи на ул. " Магистрална" в старата столица.

61-годишният британски гражданин, постоянно пребиваващ в България, с адрес в община Севлиево и 33-годишният водач на автомобила от гр. Правец нямат претенции един към друг.  На двамата са съставени предупредителни протоколи. На водача на автомобила е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, който ще бъде внесен в съда за разглеждане.

Припомняме, че клип с поредната агресия на пътя на светофар във Велико Търново взриви социалните мрежи. На него се вижда как нагъл шофьор налага възрастен британец с мотор, осмелил се да му направи забележка. Случката се разиграла около обяд, пише Дарик.
 

"Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх… Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. "Магистрална" на опасност, движейки се с превишена скорост…Накрая човекът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него", пише авторката на видеото Мария Йотова.

"Този с джипа караше ужасно по "Магистрална", засече мен, една учебна кола и още много. Изпреварваше даже от вътрешната страна на платното и направи същото и с този човек с мотора (той се оказа англичанин), на светофара човекът от мотора слезе възмутен и започна да му вика… и тогава вече другия слезе от джипа и започна да го удря, най-гадното беше когато го свали на земята и го риташе", обяснява младата жена.

Тя споделя, че всички мъже от колите и служителите от близката бензиностанция са останали безучастни към грозната сцена.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции