<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=61817" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Актрисата Ейми Шумър смени името на детето си, след като осъзна, че звучи като “генитали”

15 Април 2020
0 12058

Определено измислянето на име за вашето неродено дете отнема много време и това е нещо, което много родители взимат присърце. Може би не искат името да е твърде „традиционно“ или твърде „различно“, или просто да звучи като нещо съвсем друго.

Нека вземем актрисата Ейми Шумър като основен пример – тя и съпругът ѝ Крис Фишер обявиха раждането на бебето им през май миналата година.

Те нарекоха своя мъник от Джен Ител Фишер, като второто му име е в чест на техния близък приятел и комик Дейв Ател. Каква чест, нали?

Е, не точно, защото честта беше краткотрайна, след като 38-годишнината актриса наскоро открила, че комбинацията от първите две имена на синът й звучат точно като медицинския термин за една по-интимна зона.

Изказвайки се в своя подкаст наречен “3 момичета, 1 Кийт”, Шумър разкри, че тя и Крис са решили да променят средното име на 11-месечния Джен.

“Знаете ли, че Джен, името на нашето бебе, е официално променено? Той вече е Джен Дейвид Фишер, а не Джен Ител Фишер, след като разбрахме, че по случайност сме нарекли сина си “генитален” (genital)”, сподели тя.

Оказва се обаче, че няма нищо случайно, защото променяйки средното име на от Ител на Дейвид, тя всъщност е ударила два заека с един куршум. Това е така, защото избирайки Дейвид, родителите все още почитат Дейв Ател, като Дейвид също е и средното име на бащата на Шумър.

Източник: Ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции