<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56833" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Актьорът Хоакин Финикс, изиграл Жокера, спаси крава и телето ѝ от кланица (видео и снимки)

21 Февруари 2020
0 261

Актьорът Хоакин Финикс, който преди дни спечели награда „Оскар“ за забележителната си роля на Жокера в едноименния филм, спаси крава и теленцето ѝ от кланица в Калифорния. Това се е случило само ден след наградите на Филмовата академия, където актьорът изнесе трогателна реч в защита на правата на животните, пише The Guardian.

 

 

ВЕГАНКА С 22 ОБВИНЕНИЯ ЗА КРАЖБИ ОТ ФЕРМИ ТВЪРДИ, ЧЕ НЯМА ДА СПРЕ ДА СПАСЯВА ЖИВОТНИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Актьорът Хоакин Финикс, изиграл Жокера, спаси крава и телето ѝ от кланица (видео и снимки)

 

 

Видео, документиращо постъпката на актьора, беше качено в „YouTube“ от неправителствената организация „Farm Sanctuary“. Можете да видите кадрите тук: 

 

 

 

 

 

 

Животните били транспортирани в резерват, където да живеят в безопасност. Финикс е кръстил кравата Либърти, a телето – Индиго. Във видеото актьорът се среща с изпълнителния директор на кланицата Антъни ди Мария. Двамата започват да обсъждат практиките на идустрията. След срещата си с Ди Мария, Хоакин направи официално изявление, поздравявайки директора, че се е съгласил да освободи животните.

 

 

Актьорът Хоакин Финикс, изиграл Жокера, спаси крава и телето ѝ от кланица (видео и снимки)

 

 

 

„Не мислех, че ще завържа приятелство в кланица. Отворих сърцето си за Антъни и с него много си приличаме. Без неговия добър жест Либърти и Индиго щяха да бъдат погубени. Надявам се, че докато гледаме как малкото расте под добрите грижи на „Farm Sanctuary“, винаги ще помним, че можем да намерим приятели и на най-неочакваните места”, каза носителят на “Оскар”.

 

 

Източник: The Guardian

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции