<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42735" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Американец създаде приложение за запознанства, в което той е единственият мъж (снимки)

26 Ноември 2019
0 13859

Мъж от Северна Каролина реши да намали конкуренцията като създаде приложение за запознанства, в което той е единственият сред силния пол, който може да се регистрира, пише 9GAG.

 

 

GOOGLE СЪЗДАДЕ РЕДИЦА ПРИЛОЖЕНИЯ, КОИТО ДА ПОМОГНАТ НА "ДИГИТАЛНОТО НИ ЗДРАВЕ"

 

 

Приложението се нарича Singularity. Без значение колко пъти всички дами ще скролват в търсене на идеалния партньор, те ще попадат единствено на различни снимки на Арън Смит, човекът разработил приложението.

 

 

""

 

 

Ето как се пошегува още той: "Ако животът ви поднесе лимони, направете си лимонада. След това обаче се уверете, че никоя друга компания не може да произвежда или разпространява собствените си безалкохолни напитки. Така единственият избор ще бъде вашата лимонада".

 

 

И допълва: "Най-големият проблем на останалите приложения за запознанства е, че лицето ми не може да изпъкне достатъчно".

 

 

""

 

 

МЪЖ КОНТРОЛИРАЛ КОЛАТА И ТЕЛЕФОНА НА БИВШАТА СИ С МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

 

 

Арън Смит дори прави реклама, за да популяризира Singularity, а помощ за разработването на приложението е получил от най-добрия си приятел и софтуерен инженер – Скот Макдауъл.

 

 

Мъжът тепърва очаква предложения за срещи и живее с надежда.

 

 

"Да се ​​надяваме, че това ще даде на хората да разберат колко абсурдно сме изградили всичко наоколо и в какво общество живеем всъщност", казва мъдро той.

 

 

Източник: 9GAG

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции