<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69264" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отлагат дело...

Апелативният съд реши: Убиецът на Милен Цветков Кристиан Николов остава в ареста

16 Юли 2020
0 4774

Днес се състоя новото гледане на мярката за неотклонение на Кристиан Николов – младежът, който на 19 април вечерта уби журналиста Милен Цветков, след като беше употребил цял коктейл от наркотици. На 8 юли Софийският градски съд реши да не уважи молбата да адвоката му и го остави в ареста.

Убиецът на Милен Цветков остава в ареста, изключват го и от университета

This image has an empty alt attribute; its file name is kristian-nikolov-1.jpg

На 14 юли мярката трябваше да се гледа от Апелативния съд, но делото беше отложено заради заболяване на адвоката на Кристиан Николов Лъчезар Таков.

Отлагат делото срещу убиеца на Милен Цветков, адвокатът му бил болен

Днес адвокат Таков отново се опита да защити клиента си, като изтъкна, че престоят му в ареста е много по-дълъг от този при сходни случаи и че ще сезира Европейския съд за правата на човека, ако клиентът му не бъде пуснат от ареста под домашен арест или под гаранция.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3-20-1024x683.jpg

Въпреки тези аргументи, Апелативният съд реши да остави Николов в ареста, тъй като е възможно да се укрие или да извърши ново престъпление.

Припомняме, че сред основните мотиви на адвокат Таков за освобождаване на Кристиан Николов беше и образованието на младежа. От Берлинския техническо-икономически университет обаче в официална позиция до gospodari.com написаха, че не толерират употребата на наркотици и студенти, които доказано упоребяват такива, се изключват незабавно.

Апелативният съд реши: Убиецът на Милен Цветков Кристиан Николов остава в ареста

Неприемливо е и възпитаник на това висше учебно заведение да извършва престъпления. Всичко това означава, че мотивът за образованието няма как да бъде приет.

Господарите" покриха България с билбордове на Милен Цветков ...

Ние от “Господарите” следим внимателно случая и няма да спрем да привличаме общественото внимание към него, както и да бдим за нередности около протичането му.

Кадри от трагичния случай можете да си припомните по-горе.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции