<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30628" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Премиерът Бо...

Арестуваха гратисчия в София, бил агресивен (видео)

18 Юни 2018
0 9344

Млад мъж, който според общинските власти пътувал без билет в столичния градски транспорт, е арестуван и ще бъде съден по бързото производство, тъй като се държал агресивно с контрольорите.

 

 

Кадри от случката, на които се вижда как човекът е повален на земята и с белезници, бяха разпространени в социалните мрежи.

 

От Центъра за градска мобилност (ЦГМ), чиито служители следят за това дали пътниците имат билети и карти, обявиха, че мъжът е бил агресивен и за това е задържан. Мъжът е задържан в района на Западен парк около 8.20 часа. Пътникът е бил без редовен превозен документ.

 

При влизането на проверяващите той се е опитал да си купи билет. Контрольорите обаче го помолили да слезе на следващата спирка, а той използвал нецензурни изрази по техен адрес. На следващата спирка мъжът слязъл от трамвая, а служители на общинска полиция му поискали документите. Той се нахвърлил върху тях отново с нецензурни изрази и бил задържан. По информация на ЦГМ той ще бъде съден по бързата процедура за дребно хулиганство.

 

Източник: Mediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции