<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42358" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Род Стюард ра...

Арестуваха мъж затова, че стои гол в собствената си хотелска стая (видео)

13 Ноември 2019
0 34772

Пилот на "United Airlines" и баща на три деца беше арестуван затова, че стои гол в собствената си хотелска стая. Андрю Колин бил отседнал в хотел на международното летище в Денвър.

 

 

""

 

 

Случаен пътник на терминала го забелязал гол през прозореца на стаята му, докато той провеждал телефонен разговор. Лицето решило да се обади в полицията, а те от своя страна се отзовали веднага на сигнала и арестували пилота за "непристойно поведение", пише LADbible.  

 

 

""

 

 

Пилотът веднага пуснал жалба срещу неправомерното задържане, а съдът реши, че ще получи 240 000 паунда (547 000 лева) обезщетение. Андрю Колин има 26-години стаж като пилот и заради работата си е отсядал в повече от 2000 хотела на всякакви места по земното кълбо.

 

 

""

 

 

"Оказа се, че интериорните прозорци на хотела не дават необходимата поверителност и лична неприкосновеност на гостите и всъщност хората от терминала на летището могат да виждат какво става в хотелските стаи", коментира пилотът. По време на ареста Колинс е бил отседнал в стая на десетия етаж и е бил убеден, че прозорците са матирани. Очевидно обаче не са били.

 

 

""

 

 

"Имам три момчета, които служат във ВВС на САЩ. Сега те трябва да слушат шегите на началниците си за това, че баща им прави неприлични неща пред прозорците", коментира още пилотът.

 

 

Адвокатът на Колинс Крейг Силвърман добави, че клиентът му е уважаван, семеен човек с изключителен авторитет, който "без основание става жертва на неправомерен арест и няколко дни в затворническа килия". 

 

 

 

Източник: LADbible

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции