<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42043" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изрод от Мъгл...

Арестуваха садиста от Мъглиж, малтретирал зверски кученце (видео 18+)

04 Ноември 2019
0 38805

Арестуваха младежа от ромски произход, който успя да разгневи цялата общественост, като сам публикува във фейсбук профила си брутално видео как измъчва беззащитно кученце. Ние от gospodari.com също разпространихме видеото тази сутрин, с апел към МВР-Казанлък да предприеме съответните мерки, предписани от закона за Зоополицията. Можете да си припомните клипчето, като предварително предупреждаваме, че кадрите не са подходящи за деца и хора със слаби нерви.

 

ИЗРОД ОТ КАЗАНЛЪК МЪЧИ КУЧЕНЦЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ, КАРА ГО ДА ЯДЕ ПЯСЪК (ВИДЕО 18+)

 

 

""

 

 

 

Младият ром, подвизаващ се в социалните мрежи под името Angel Yliqanovf, се казва Ангелин и живее в една от махалите в Мъглиж, съобщи TrafficNews. На кадрите се вижда как Ангелин тероризира по брутален начин кученцето – върти го във въздуха, кара го да яде пясък, а след това започва да го блъска жестоко и да го хвърля в купчини с пясък и чакъл. 

 

Садизмът на младежа е демонстриран в няколко видеоклипа в личния му профил във Фейсбук. Ангелин сам се хвали с изтезанията, които причинява на животни. Сред бруталните му "подвизи" попада и "обяздване" на крава. 

 

Още късно снощи потребители на социалните мрежи започнаха да разследват откъде е родом мъжът. Създадена беше и петиция за ефективно наказание на рома. Само за няколко часа документът е подписан вече от над 5000 души. 

 

В момента съдът разглежда поисканата мярка за неотклонение срещу Ангелин, а след това предстои прокуратурата да му повдигне обвинение. 

 

 

Източник: TrafficNews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции