<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91710" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Главата на "н...

Бащата на родените в ЮАР десетзнаци заяви, че не вярва в съществуването им (снимка)

16 Юни 2021
0 3294

Партньорът на 37-годишната жена Гошиам Тамара Ситхол, за която световните медии излязоха с информация, че е родила 10 бебета и по този начин е разбила световния декорд за едновременно раждане, е заявил, че не вярва в съществуването им, пише LadBible.

Тебого Тсотетси, който би трябвало да е бащата на десетте близначета на Гошиам, все още не ги е виждал с очите си и не знае къде точно се намира тяхната майка.

Бащата на родените в ЮАР десетзнаци заяви, че не вярва в съществуването им (снимка)

Двойката от Претовия, Южна Африка, стана известна, след като Гошиам заяви, че на 7 юни е родила едновременно 10 здрави бебенца и по този начин е счупила рекорда на предишната майка-героиня Халима Сисе от Мали, която обаче доказано роди 9 бебенца в клиника в Мароко през май тази година.

Млада майка изненадващо роди девет здрави близначета, вместо очакваните седем (снимки)

Според съобщения в медиите многодетният баща е заявил, че няма как да удостовери дали наистина жената до него е родила десет деца или това е само нейна хвалба.

Бащата на родените в ЮАР десетзнаци заяви, че не вярва в съществуването им (снимка)

“Тебого потвърди, че не е виждал десетзнаците и знае за раждането им само от приятелката си, която му се обадила, за да го информира. Той направи няколко опита да посети майката и бебетата, но тя все още не е разкрила местонахождението си, както и състоянието на новородените. Настоящата несигурност и публичният интерес относно десетзнаците е от голямо значение за семейството, особено при липсата на каквито и да било доказателства за съществуването на бебетата, освен от обаждането по телефона и съобщение в WhatsApp от страна на майката”, разпространиха от EWN.

До доказване на противното, семейството няма да раздухва повече новината със сензационното раждане и е изразило извинения за причинени евентуални неудобства.

От клиниката, която майката е посочила като място на раждането пък заявиха, че при тях жена с това име не е настанявана. “Говорител на Медклиник Медфорум” в Претория е заявил, че в техните отделения не е лекувана нито майката, нито т. нар. десетзнаци.

Новината за това предизвика раздвижване и в сектора за благотворителност, като доведе до спиране на кампаниите за набиране на средства за многодетното семейство.

“Сега ще насочим вниманието си към намирането на Гозиаме Ситул, докато се молим за нейното безопасно завръщане”, заявяват още близките на родилката.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции