<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38213" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Бебе се роди във влак в Ирландия, получи карта за 25 години безплатно пътуване

14 Юни 2019
0 2153

Бебе се роди във влак в Ирландия. Непланираното раждане се случило по време на пътуване по линията Галуей – Дъблин, съобщава ВВС.

 

 

""

 

 

Един лекар и две медицински сестри, които случайно се оказали във влака в този момент, помогнали за раждането на детето. Майката и новороденото момиченце са откарани в болница, след като влакът пристигнал на гарата в Дъблин. И двете се чувстват добре.

 

 

БЕБЕ СЕ РОДИ ПРИ "ПОЛЕВИ" УСЛОВИЯ ЗАРАДИ ЗАТВОРЕНА БОЛНИЦА

 

 

Ирландската железопътна компания  обяви, че ще осигури безплатен транспорт на детето до неговата 25-годишна възраст.

 

 

ЖЕНА РОДИ В САМОЛЕТ (ВИДЕО)

 

 

Ема Тот, служител във влака разказва за невероятната случка. „Чух, че една жена крещи в тоалетната. Отворих вратата и видях вътре млада жена, която каза, че започва да ражда“. Служителката веднага уведомила машинистите на влака и се обадила на спешна помощ. „Ако сред пътниците има медици, моля да помогнат“, казала Тот на високоговорител във влака.

 

 

""

 

 

Веднага пръв реагирал д-р Алън Дивайн, личен лекар от Галуей. Двадесет минути по-късно бебето вече било в ръцете на медика. „Щеше да бъде най-добре раждането да се случи в болница, в стерилна среда и с помощта на акушерки. Тези неща се случват, независимо дали искаме или не, така че се опитах да направя най-доброто за майката и нейното дете“, разказва д-р Дивайн.

 

 

""

 

 

От железопътната компания благодариха на пътниците, които са помогнали за безопасното разждане във влака.

 

 

Източник: ВВС.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции