<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29101" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руското "о...

Белият дом създаде супер кърваво видео (видео)

10 Март 2018
0 4104

Администрацията на Доналд Тръмп създаде ужасяващо, кърваво видео, показващо екстремно насилие във видеоигри. Клипът бързо се превърна в интернет хит.

 

 

За по-малко от 24 часа след като Белият дом го качи в YouTube, кървавият видеоклип бе прегледан повече от 600 000 пъти. Видеоклипът бе излъчен по време на срещата на президента Тръмп в четвъртък с изпълнители на игралната индустрия, репортери, законодатели и други.

 

Тръмп предполага, че видеоигрите може да играят роля при масовите стрелби като атаката в гимназията във Флорида, когато бяха убити 17 души. Все пак никога не е имало никакви доказателства, че насилието във фентъзи видео-игри е свързано с насилието в реалния свят, посочи игралната индустрия.

 

Белият дом твърди, че "игри, които графично симулират убийството … са причина и за насилие в обществото". В новия клип, който трае 88 секунди се изобразяват редица насилствени смъртни случаи, включително обезглавявания и пробождания, както и стреляне в главите на хората, както и ползването на автоматични оръжия. Белият дом премести видеоклипа в раздел "скрито" (което означава, че не се показва в канала или в търсенията) скоро след качването му.
 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции