<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20907" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Биячите от Околовръстното са били предизвикани и принудени, твърди Ториното

26 Февруари 2016
0 23610

Четиримата задържани мъже за боя на Околовръстно шосе в София са охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясната ръка на Златомир Иванов – Баретата. Пред bTV Ториното ги защити и заяви, че са били "предизвикани".

 

ГОСПОДАРИТЕ ЗА ПОБОЯ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО: КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НИ ПИСНЕ ОТ ТАКИВА ПРОЯВИ!

 

"Момчетата са били предизвикани. Те не са махленски хулигани. По пътя някаква баничарка започнала да ги засича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му", твърди Ториното.

 

ВИДЕО ОТ ПОБОЯ С БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО

 

Трима от задържаните са криминално проявени. Някои от тях са арестувани за шофиране в нетрезво състояние и без книжка, както и заради хулигански прояви, причиняване на средна телесна повреда, грабеж и изнудване.

 

Единият от мъжете е Христо Христов на 22 години и е републикански шампион по бокс. Другите трима нападатели са Мартин Марков на 41 години, Георги Близнаков на 46, който е и бивш кикбоксьор, и Александър Гечев на 39 години, съобщава Нова телевизия.

 

Предвиждат се от две до десет години затвор за нападателите, които са задържани за 72 часа. Обвинени са за хулиганство и побой. Румяна Арнаудова, говорителят на главния прокурор, прогнозира пред БНТ, че до 10 дни случаят може да влезе в съда. Видеоматериалът от побоя е присъединен към доказателствата и ще му се назначи експертиза, обобщават пък от Офнюз.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции