<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42020" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Бойко Борисов: ГЕРБ загуби там, където структурите са се превърнали в дерибеи (видео)

03 Ноември 2019
0 9868

“ГЕРБ загуби в тези градове, където структурите са се превърнали в дерибеи. Партията е в управлението от много години и огромен процент от избирателите ни дават своето доверие. В момента се върнахме към нормалността. Не е нормално една партия да спечели всички областни градове”, това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на пресконференция след като станаха ясни предварителните резултати от втория тур на местните избори, цитиран от “24 часа“.

 

ИЗТЕЧЕ ВИДЕО С КМЕТА НА БЛАГОЕВГРАД КАМБИТОВ, ТАНЦУВАЩ КЮЧЕК С 50 ЛЕВА НА ЧЕЛОТО (ВИДЕО)

 

 

“Дори по-шарените общински съвети показват, че ще споделяме отговорността. Там, където губим – Благоевград, Русе, партията е първа политическа сила. Хубаво е, особено тези политолози, социолози, е хубаво отдолу да пишете “Никога не позналия…”, “Винаги загубилия, когото е подкрепил”, коментира Борисов. Той допълни, че ГЕРБ ще си направи анализ на резултатите.

 

УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА НА ФАНДЪКОВА НАД МАНОЛОВА, ВОДИ С ПОЧТИ 10% РАЗЛИКА

 

“За всички наши грешки получаваме шамари, за всички наши добри действия получаваме подкрепа”, каза още Борисов. “За Благоевград ме е яд, защото там няма нищо ненаправено”. Камбитов водеше на първите избори, но за една седмица има 15% разлика, заради кадрите, които се появиха, как танцува с пари на челото”, коментира още Борисов. 

 

 

 

Posted by Boyko Borissov on Sunday, November 3, 2019

 

 

“Поздравявам победителите. От утре да сядат и да се хващат за работа. И да престанат да говорят, че ще намаляват данъците. И аз искам да съм добър и да няма данъци, но хазната трябва да се пълни, за да има за пенсионери, учители и самолети”, каза още Борисов.  

 

Спечелилият кандидат на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, която ще бъде кмет на София за четвърти мандат, от своя страна каза, че поетите ангажименти по време на кампанията ще бъдат спазени.

 

 

“Първо благодаря на всички хора в София , които днес гласуваха и за пореден път показаха, че в града живеят свободни хора, които не се влияят от внушения”, заяви Фандъкова.

 

 

“Най-голямата група в Общинския съвет е на ГЕРБ и СДС. Искам да благодаря на десните хора, които показаха, че не бягат от най-важните ценности за града. Аз вече обявих, че ще направя промени в структурата на управление на общината. До приемането на бюджета за следващата година, ще представя тези промени, които включват и персонални промени. Борис Бонев е общински съветник, така че ще водим разговори в определени сфери, в които имаме съвпадение на идеи”, каза още Фандъкова.

 

 

Източник: 24 часа

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции