<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23304" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Бойко Борисов за тапите по границата с Гърция: Видя се с пари българинът и ето резултата

04 Септември 2016
0 25815

“80 хиляди души за един ден са минали на “Кулата”. 80 хиляди. Бедният български народ! 80 хиляди на ден на почивка. Това е резултат от икономическия ръст. Видя се с пари българинът и ето резултата!”

 

АРЕСТИ И РАЗПИТИ ЗАРАДИ ОБИДА ПО АДРЕС НА БОЙКО БОРИСОВ

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов във Варна при посещението си в новостроящия се храм “Св. Прокопий Варненски”, в компанията на варненския кмет, митрополит Йоан Варненски и външния министър Даниел Митов. Той подчерта, че за изграждането му правителството е отпуснало 300 000 лв. и изрази надежда, че до края на годината храмът ще бъде довършен. 

 

“Българинът обича да пътува. Депозитите в банките растат. Като дойдат празници, виждате какво става, магистралите отесняха. Знам, че не обичат така да се говори. Но това са фактите. Откъде са тия задръствания – от скъпия бензин ли или от ниските доходи. И това е на всички празници. Всеки е на почивка. Не е само веднъж. Всеки е на път, не е само лятото. Дойде ли празник, винаги е така. Това ме радва”, каза още Борисов, цитиран от Vesti.bg.

 

 

Около 500 000 българи тръгнаха на път за четирите почивни дни около 6 септември. Между 200 и 300 000 коли се очаква да напуснат София. Задръстванията започнаха още в петък. Вчера на ГКПП Кулата от рано сутринта имаше дълга колона от автомобили. Интензивен трафик имаше и по магистралите “Тракия”, “Хемус” и “Струма”. Ремонтите по “Хемус” може да причинят задръствания при тунелите “Витиня” и “Ечемишка” и при виадукт “Елешница”. 20-километрова колона от автомобили се е образувала преди граничен пункт “Кулата” в посока Гърция. Над 2 км беше опашката и на ГКПП “Маказа” към 7,30 ч. вчера. 

 

Снимка: в. “Сега”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции