<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88082" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Румен Радев: ...

Борисов задочно упрекна Радев, че “се мотае” с даването на мандата за правителство (видео)

24 Април 2021
0 1453

Премиерът в оставка Бойко Борисов задочно упрекна президента Румен Радев, че бави процеса по връчване на втория мандат. Критика имаше и към „Има такъв народ“, на които предстои да се връчи вторият проучвателен мандат за съставяне на кабинет.

Румен Радев: Несериозно е да се мисли за служебно правителство (видео)

„Защо настояваха толкова бързо да върнем мандата, а един месец след изборите не знаем какво ще правят. Хвърлиха се да правят комисии”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Борисов задочно упрекна Радев, че &#8220;се мотае&#8221; с даването на мандата за правителство (видео)

Борисов събра актива на ГЕРБ в Банкя и обяви, че имат готови млади и нови кадри за кметове и министри. На срещата присъстваше и столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Бойко Борисов гони Фандъкова и Димитър Николов от ръководството на ГЕРБ?

„Направихме много – тангенти, булеварди, кръгови, мостове, шадраван, дори нямаше работещ като дойде ти. Тогава ние оправихме цялата инфраструктура, чак до АМ „Люлин“. Имаме с какво да се похвалим и още две години и половина искам да работите, както досега. После ще представим и нови кметове, както представихме нови министри”, каза Борисов.

Борисов задочно упрекна Радев, че &#8220;се мотае&#8221; с даването на мандата за правителство (видео)

Лидерът на ГЕРБ посочи, че иска София да се превърне в модерен и дигитален град: „Това искам от вас – да го направите и затова искам да кажете какво е направено в тази сфера и какво ще правите“.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции