<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26379" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Борисов за Лозан Панов: Кое е важното, че някой му е развил болтовете?

22 Юни 2017
0 1072

Премиерът Бойко Борисов коментира случая с развитите болтове от гумата на автомобила, с който се вози председателят на Върховния касационен съд (ВКС). 

 

"Кое е важното, че някой му е развил болтовете?", обобщи Борисов случая в интервю за Нова тв.

 

Така той отговори и на позицията на "Мерцедес", които обявиха в сряда, че прокуратурата е манипулирала становището им в постановлението, с което прекратиха разследването. 

 

Борисов предложи на водещите на предаването да изпратят "един с камера" пред сградата на телевизията и да попитат шофьорите на НСО за случая.

 

"Сутринта като идвахме насам ги питах: Бе, как стои въпросът с тези болтове, което толкова от вчера пак набра скорост? И, ето ги долу шофьорите, слезте и ги питайте. Отговорът им беше: Понеже са ни на по 8-9 години колите, летни, зимни, летни, зимни, пукани гуми, леглата на болтовете се износват и за това всеки от нас, всеки ден, застъпвайки на смяна, е длъжен и да се подпише, че лично проверява болтовете, защото тези неща се случват. Особено на джипките. Така ми отговориха, идете и ги попитайте", каза Борисов.

 

Той поясни, че "Мерцедес"-ът, с който се вози, е бил "поне три пъти на основен ремонт на двигател и сигурно 20 пъти е влизал в сервиз, защото са на пет-шест-седем години".

 

Според Борисов, ако Панов се страхува, трябва да излезе и да каже от кого: „Като искаш да си в гората и да ловуваш мечки не трябва да те е страх“, каза той и поясни, че всеки ден се коментират изказвания на Панов, а той не трябвало да се меси в работата на парламента.

 

„Всеки ден Лозан Панов – болтовете, всеки ден – Лозан Панов каза. Ами седнете си наредете съда“, каза Борисов.

 

"Пратете долу да кажат шофьорите в какво състояние са джантите, тези саги ми идват повече. И аз мога да коментирам това, че по шест пъти на път сме прехвърляли багажа", ядоса се премиерът и обяви темата за жълта.

 

Той потвърди, че скоро трябва да дойдат бронирани Лади Нива, които той поискал. "Ще дойдат скоро нивички, щом сме казали, трябва да дойдат", заключи той и поясни, че и на неговия автомобил са се развивали болтовете. 

 

Борисов смята, че най-голямата грешка на Лозан Панов е, че постоянно критикува съдебната реформа и той трябва да говори за съда, на който е председател, пише offnews.bg. "Както ние не си позволяваме да коментираме делата на съда, така той няма работа да коментира работата на парламента. Защото той не е Лозан Панов, той е председател на висшите съдии, най-отгоре на всички. Ако ние всеки ден започнеме да коментираме делата на съдиите, знаете ли какви декларации ше паднат?", каза премиерът.

 

По думите му в момента се "берат плодовете на една изключителна реформа". 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции