<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77227" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагъл достав...

Борисов “на живо от карантината”: Сега като ръководител се чувствам най-сигурен, няма да бъде затваряна държавата! (видео)

04 Ноември 2020
0 1724

В 12-тия ден от карантината си премиерът Бойко Борисов отново пусна видеообръщение, в което каза: “Не вярвайте на смрадливите – не отровните, смрадливите! Това е престъпление, което правите – да лъжете от мое име”.

Той за пореден път обеща, че няма да бъде затваряна държавата като настоя в отговор на “лъжливи сайтове с вуду магиите и измишльотините”, че:

“Сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво е вторaтa. Кога е тежко. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват. Затова засилихме и болници, полицаи, огнеборци – всичко!”

Борисов разпореди да има по 200 легла за болни от Covid-19 във всяка голяма болница (видео)

По-рано днес по време на онлайн правителствено заседание премиерът разпореди всяка от големите болници в страната да осигури по 200 Covid-легла.

“В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е. Да, даде ефект” припомни той сега и продължи:

“Сега знаем какво е. Сега знам, че самодисциплината, грижата за другия човек, за себе си – само това ни спасява. По 500 оздравяват – те трябва да работят. Държавата няма да спира. Психиката на хората трябва да е стабилна. Страшно и гадно – спор няма. Преодолимо ли е? Преодолимо е! Заедно можеме ли? Можеме! Имаме ли всичко осигурено за следващите месеци? Имаме! Гладен няма да остава никой. Ваксините почват да излизат.

Февруари, март, април – ще изправя държавата. Не се подвеждайте по лъжците, те това целяха – пуч! Сега да няма парламент, да не може да се взимат решения, да не може да се финансират системите, държавата да се срути и да кажат: „За това е виновен Бойко. ‘Айде сега ще правим президентска република и ще отиваме на друго място“. Няма да стане!”

Източник: Facebook/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции