<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56083" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте първит...

Борисов отговори на президента: Аз свалих доверието си от него още през декември! (видео)

04 Февруари 2020
0 10616

След като днес в извънредно обръщение към народа президентът Румен Радев обяви, че снема доверието си към правителството, Бойко Борисов коментира ситуацията пред журналисти.

 

“Той не ни е избирал. Как ще свали нещо, което го няма. Това е пряка намеса в независимостта на властите, точно обратното на това, което винаги е говорил”, каза премиерът, цитиран от Дарик.

 

РУМЕН РАДЕВ ОТТЕГЛИ ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО В ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАРОДА (ВИДЕО)

 

И допълни: „Все едно аз да кажа, че свалям доверието от кмета, той си е спечелил изборите. Откъде накъде ще се коментира управлението на няколко политически партии, спечелили изборите по законен начин? Всички социологически агенции: червени, пембени, дават,че ГЕРБ е първа политическа сила. Той не дава доверието, че да го сваля. Хабите ми енергията, не ме интересува“.

 

 

Борисов отговори на президента: Аз свалих доверието си от него още през декември! (видео)

 

“Нямаме никакви допирни точки, освен безсмислените консултативни съвети, но които никога нищо не се решава, така че ще ме облекчи”, заяви още Борисов. 

 

Премиерът дори каза, че е свалил доверието си към президента още през декември. “Още декември месец казах, че г-н Радев за мен не е президент, като обединител, защото разединява нацията. И се аргументирах, че той говори това, което БСП и ДПС говорят”, посочи Борисов. 

 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ РЕАКЦИИ В МРЕЖАТА СЛЕД ОБРЪЩЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА (ВИДЕО И СНИМКИ)

“Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемът му не е с правителството. Проблемът му е с други независими институции”, каза също той.
 

 

Източник: Дарик

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции