<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71056" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Забъркаха Хр...

Борисов от джипката: До два-три дни съм подготвил интересни решения (видео)

11 Август 2020
0 8349

Премиерът Борисов коментира днес от джипката си продължаващото недоволство срещу властта, както и „тежките решения“, които трябва да се вземат за Covid-кризата и икономическите последици от нея.

„Тежките решения е важно, докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел, въпросът е сега да си направя разчета. Взехме тежките решения и ето го – през полето и гората, през баирите, какво се случи“, казва още Борисов.

Забъркаха Христо Иванов в един сюжет с Маджо (видео)

Борисов коментира и видеото с лидера на “Демократична България” Христо Иванов, разпространено вчера, в което бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски го забърка с името на Маджо.

“Аз на един мой министър, бивш, само като видях гузната физиономия, уплашена и как вика „Бягай, бягай“, значи той знае какво прави“, коментира Борисов за записа.

Борисов от джипката: До два-три дни съм подготвил интересни решения (видео)

Самият Иванов обаче коментира, че не той, а Стоян Мавродиев – който е свързван с ГЕРБ и Пеевски, е всъщност човекът, който се е чувал с Маджо. А думите на Ламбовски са опит един от лидерите на протестите срещу правителството да бъде дискредитиран. Това обаче не беше засегнато в коментара на премиера по случая.

Борисов и този път не се бе оставил без събеседник в колата, като излагаше тезата си към министъра на регионалното развитие Николай Нанков. По думите на премиера за страната ни предстоят да бъдат взимани много важни решения.

Борисов от джипката: До два-три дни съм подготвил интересни решения (видео)

„Зелената сделка чука на вратата. Тежки решения за България, новите проекти, които трябва да се направят, за да могат ефективно да се използват евросредствата. Без консолидация на нацията, това не може да се случи“, посочва той.

Тези разсъждения се случват на фона на пуснатия в неделя от Борисов пост, че предстоят важни решения за него, което подведе обшествеността да си помисли, че ще подаде оставка.

Бойко Борисов пусна пост във фейсбук, с който намекна, че ще взима “важни решения” (снимка)

Още вчера обаче Борисов опроверга тези очаквания като обяви, че и той иска оставки, например на президента Радев.

Борисов пред журналисти: Всеки иска оставка на някой, аз искам оставката на Румен Радев (видео)

Видео: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции