<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25565" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Борисов: Подадохме оставка и се преборихме, резултатите са потвърждение, че ГЕРБ трябва да е първа сила

26 Март 2017
0 26401

Резултатите от днешните избори потвърждават това, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението, обяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията. 

 

"Огромна благодарност към българите, които препотвърдиха нашата политика и че трябва да продължим да управляваме", добави той.

 

„Тъй като няма окончателни резултати и в следващите часове и дни може да има промени искам да благодаря на всички българи, които участваха на тези избори, не само на нашите симпатизанти, а на тези, които подкрепиха всички партии. От доста време срещу нас имаше един достоен съперник. С ясното съзнание, че още нямаме окончателни резултати, докато дойдат те, искам да поздравя и колегите от БСП за сериозната и мъжка битка. От доста време се озорихме в едни избори – чест и уважение на всички избиратели на другите партии, които дадоха гласа си за тях“, заяви Борисов. 

 

„Демокрацията винаги е била по-важна за нас. Ние постъпихме морално, подадохме оставка и се преброихме. Този резултат препотвърди категорично, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението. Ще положим огромни усилия, надявам се с малки компромиси, на базата на програмите, да може с преговорите с потенциалните партньори, бързо да се направи правителство, което да отговори на очакванията на хората и във вътрешен план, а и в тази тежка външна обстановка", каза още той. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции