<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77831" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов е цит...

Борисов се върна в джипката и повози проф. Ангелов и проф. Балтов, за да им покаже “магистрали, багери, асфалт” (видео)

12 Ноември 2020
0 6024

Премиерът Бойко Борисов декларира, че е оздравял и пак подкара джипката си, но с необичайни гости на задните седалки – двама професори по медицина в лицето на здравния министър Костадин Ангелов и шефа на “Пирогов” Асен Балтов.

“Гледай, каква красота, Балтов, Погледни, брат. Погледни, бе. Красота, бе. Красота”, разтопи се Борисов. Той все пак се сети, че лекарят нещо му говореше за пандемията и болните лекари, та допълни: “Точно така. Затова сме фронт. Лекарите лекуват, оздравяват и връщаме (хората) в производството. Всеки здрав трябва да работи, за да не спират процесите”, заключи Борисов, имитирайки най-добрите образци на ранния социалистически реализъм.

Борисов се върна в джипката и повози проф. Ангелов и проф. Балтов, за да им покаже &#8220;магистрали, багери, асфалт&#8221; (видео)

“Всичко това са нови мостове, Балтов. Всичко това са нови кръгове. Всичко това е направено от февруари досега, докато вървеше пандемията. Благодарение на докторите и, разбира се, усърдието на строителите. Ето ги милите как работят. Оздравяват, връщат се…”, възхищава се премиерът, докато шофира.

Асен Балтов няма шанс да вкара магистралите на Борисов в някаква различна перспектива от неподправената премиерска възхита при вида им. “По-добро от бързите комуникации няма. Чухме се с Коджейков (шефа на Авиоотряд 28)…”, започна Балтов, но тогава…

“Балтов, виж каква маркировка! Тя веднага бучи и ти показва, че не си на правилното място”, каза Борисов на проф. Балтов, чиято глава вероятно също е бучала, за да му подскаже, че не е на правилното място на втория ред в джипката. В този момент премиерът подканва двамата професори да излязат навън, за да съзерцават кръговото.

Борисов се върна в джипката и повози проф. Ангелов и проф. Балтов, за да им покаже &#8220;магистрали, багери, асфалт&#8221; (видео)

“Много разчитам на лекарите. Човек по човек (да лекуват – б.р.). Който е здрав, да ходи да работи. Работата носи свобода, работата носи удоволствие, работата носи живот. Взима заплата, храни семейство. Не се плаши”, обяснява Борисов

“Да види Балтов как се стига от чакъла до асфалта. Това са градски доктори. Малко да си припомните…”, каза Борисов. Той спира и провежда нов дружески разговор със строител, който го хвали. Обсъждат се методите за вътрешна дезинфекция на работници с ракия в извън работно време и “Евалла за пътищата”.

Източник: Mediapool

Видео: Facebook/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции