<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90486" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нападения на...

БФС най-накрая “призна”, че Боби Михайлов не е президент

01 Юни 2021
0 1697

Официалният сайт на Българския футболен съюз най-после призна, че Борислав Михайлов не е президент на организацията. Това стана в съобщение, в което се казва, че президент е Михаил Касабов, изпълняващ длъжността в отсъствието на титуляр.

Боби Михайлов е подобие на Батето, но с по-кофти стил

“Легендата на германския футбол Франц Бекенбауер изненада приятно българската делегация в Австрия в навечерието контролната среща със Словакия. Кайзера пристигна в базата на “лъвовете” по покана на и.д. президента на БФС Михаил Касабов и пожела успех на българския отбор в предстоящите приятелски двубои”, четем на сайта на БФС.

БФС най-накрая &#8220;призна&#8221;, че Боби Михайлов не е президент
И.д. председател на БФС Михаил Касабов (вляво) и Франц Бекенбауер (вдясно).

Припомняме, че на 5 май Агенцията по вписванията отказа на Борислав Михайлов да се завърне победоносно на високия пост, след като година и половина беше в оставка. Последва кореспонденция с УЕФА, в която международните футболни експерти недоумяваха как е възможно легендарния вратар, но посрамен шеф на футбола ни да прави такива скандални совалки.

За момента е отменен извънредният конгрес на БФС, който трябваше да се проведе на 25 юни. Следващият редовен трябва да е през февруари догодина.

Източник: БФС
Снимки: Булфото и БФС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции