<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57128" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Българин, отвлечен в Делхи, е спасен след престрелка с похитителите

02 Март 2020
0 108

Двама души са били арестувани в Индия за грабеж и отвличане на български турист, пише Dir.bg, цитирайки изданието “Таймс ъф Индия”.

 

Според местни медии, похитителите са искали откуп за освобождаването на жертвата си, но полицията е успяла да спаси отвлечения мъж и да ги залови в събота вечерта.

 

Двамата задържани са членове на престъпна групировка.

 

Нашенецът се казва Радослав Палашев. Той е софтуерен инженер. Отишъл е в четвъртък да изтегли пари от банкомат в Делхи със свой приятел, също български гражданин. Там те били обрани и двамата престъпници отвели със себе си Радослав.

 

ДВЕ МОМИЧЕТА ИНСЦЕНИРАХА ОТВЛИЧАНЕ, ОТКРИХА ГИ В ХОТЕЛ С МОМЧЕТА

 

На следващата сутрин похитителите се свързали с негов приятел и поискали откуп, за да го освободят. Заплашили, че ако бъде намесена полицията, ще се случи най-страшното. Близкият на българина обаче се свързал с органите на реда.

 

Започнали преговори за мястото на предаването на парите. Униформени под прикритие се разположили, а когато забелязали двамата мъже, опитали да ги задържат.

 

ЖЕНА СЕ СЪБРА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ 25 ГОДИНИ СЛЕД КАТО Е БИЛА ОТВЛЕЧЕНА КАТО БЕБЕ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Последвала престрелка и схватка между полицаите и престъпниците. Трима униформени пострадали сериозно, но колегите им все пак задържали бандитите и спасили сънародника ни.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции