<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29170" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Българска стюардеса падна от самолет в Уганда и почина

15 Март 2018
0 11974

Българска стюардеса почина, след като падна от самолет на летище в Уганда. Машината Boeing 777 на Emirates се е готвела за излитане. 

 

Инцидентът е станал в сряда на пистата международното летище "Ентебе". Пострадалата е била откарана в болница, където е починала от раните си.  Българското външно министерство потвърди новината. Жената е с инициали Е.Й., а близките й вече са уведомени, пише NOVA. 

 

""

 

Информацията за случилото се е противоречива. Fox News цитира официалното изявление на авиокомпанията собственик Emirates. Според него стюардесата е паднала през отворената врата, докато самолетът е приемaл пътници на борда, преди да отлети за Дубай.

 

По информация на Daily Mail пък тя е отворила вратата на аварийния изход и е скочила оттам преди излитането. Tакава информация разпространиха и местните летищни власти в Уганда.  Според очевидци непосредствено преди падането жената е говорила със своите колеги и е държала до брадичката си бутилка.

 

"Коленете й бяха строшени, а счупената бутилка поряза тялото й при падането", посочват свидетели, цитирани от Daily Mail.  

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции