<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34636" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спецпрокурат...

Валери Божинов е много близо до завръщане в Левски

30 Януари 2019
0 1125

Българският нападател Валери Божинов е все по-близо да се завърне в Левски, научи Sportal.bg. Нападателят е свободен агент, като именно той се очаква да замени Габриел Обертан, който беше договорен за Ерзурумспор. Френският футболист напусна лагера на "сините" в посока Турция, като ще остави едно свободно място в тима на Георги Дерменджиев.

 

""

 

Изпълнителният директор Павел Колев вече е говорил с Божинов, който има готовност да облече синята фланелка. Преди това обаче Обертан официално трябва да стане играч на Ерзурумспор.

 

Валери Божинов има общо 20 мача и 8 гола с фланелката на "сините" през 2014 година. Този сезон той се завърна в Първа лига, където пред есента изигра 11 мача и вкара 7 попадения. Две от тях бяха във вратата на Левски при историческия успех на Ботев (Вр) с 3:1 на "Герена", на 25 ноември миналата година.

 

В същото време Левски записа още една загуба в контролите си на кипърска земя, „Сините“ отстъпиха 1:2 от 13-ия в Полша – Висла (Плоцк). Анхел Гарсия беше точен в 32-ата минута, а Давиде Мариани изравни от дузпа в 65-ата минута. Бившият играч на Ботев (Пд) Нико Варела вкара много красив гол в 72-ата минута, с който нанесе втора поредна загуба на столичани в Кипър.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции