<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45746" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вегани изпращат смъртни заплахи на фермери "да се гръмнат, ако не се справят със сушата"

09 Декември 2019
0 1080

Земеделски стопани от Нов Южен Уелс, Австралия получиха писма със смъртни заплахи. Няколко фермери от Дъбо, Уолгет и Пик Хил в западния регион на щата получили бележките миналия месец, в които ги призовават да "използват куршуми срещу себе си, ако не могат да се справят със сушата в региона", пише Daily Mail.

 

 

ВЕГАНИ ЩУРМУВАХА МЕСАРСКИ МАГАЗИН (ВИДЕО)

 

 

„Никой не се интересува, че изпращате добитък за клане. Ако не можете да се справите със сушата, по-добре се гръмнете с куршум. Никой не се интересува дали ще живееш или ще умреш", пише в едно от писмата, надраскани на ръка.

 

 

 

""

 

 

В момента земеделските производители се борят с най-тежката суша от десетилетия, а реколтата на земеделска продукция в страната спада значително за трета поредна година. От полицията в щата започнаха разследване на случая и определиха заплахите като "позорни". Инспектор Камерън Уайтсайд призова всеки да сигнализира в полицията, ако има повече информация.

 

 

ОСЪДИХА ДВАМА МЪЖЕ, ЯЛИ МЪРТВИ КАТЕРИЦИ ПРЕД МАГАЗИН ЗА ВЕГАНИ (ВИДЕО И СНИМКИ 18+)

 

 

 „Фермерите, получили такива писма, трябва да докладват незабавно на местната полиция, за да увеличим шансовете да разкрием кой стои зад заплахите", заяви той. Властите все още не коментират официално кой е виновникът за агресията, но местните и много хора в социалните мрежи обвиняват за това веганите.

 

 

""

 

 

 „Когато цената на млякото се срина, вегани ми казваха да убия себе си и семейството си“, сподели един от потребителите във Facebook. „Ако искат да водят вегански начин на живот, добре, но недейте да заплашвате останалите и да проповядвате жестокост и насилие между хората", написа друг.

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции