<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37842" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Веско Маринов за Цветанов: Това е удар по достойнството му! Ще го изживее трудно

01 Юни 2019
0 2027

Естрадният певец Веселин Маринов коментира оставката на Цветан Цветанов от ръководните постове в ГЕРБ. Както е известно, двамата са много добри приятели.

 

 

Знам, че той вече не е това, което беше до вчера. И дойде като гръм от ясно небе за мен и за всички мои близки. Дори за момент спрях автомобила и изпаднах в някакви размисли – колко мръсно нещо е политиката. Едва ли има нещо, което е по-некоректно на този свят от политиката, заяви изпълнителят, цитиран от Dir.bg.

 

ГОСПОДАР НА СЕДМИЦАТА СТАНА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ДУЕТЪТ МУ С ВЕСКО МАРИНОВ

 

Маринов описва Цветанов така: "Той се научи на удари, на некоректност, той се научи на много работа. Той има зад гърба си много хора в цялата страна, които знаят колко работи, колко е качествен и колко е честен човек. Това е удар по достойнството му, по неговия морал. Ще го изживее вътрешно трудно. Но мисля, че няма да го покаже пред обществото, дори и пред другите му близки хора, защото е уникален човек, силен."

 

Бяхме с него последно заедно по време на няколко предизборни концерта, уточни за последните си срещи с Цветанов певецът.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции