<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31153" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тази вечер в ...

Вижте един уникален вход в столичен квартал!

16 Юли 2018
0 84023

Напоследък социалните мрежи преливат от негативни новини по различни теми. Има обаче и изключения ,които могат да ни накарат да се почувстваме по-добре.

 

 

Примерът идва от панелен блок в столичния квартал Люлин, където един цял вход са решили да правят живота си щастлив. Те са оборудвали входа с кухня, а заедно празнуват различни поводи. 

 

""

 

Ето какво пише очевидец, постнал снимките в групата "Забелязано в София":

 

Това е вход на панелка в Люлин 2! Не ми се е вярвало, че някога ще попадна на такъв. Евала на хората!

Edit: Уточнение за предназначението на кухнята.
Много често има малки събирания по различни поводи. На площадката зад блока се разпъват шатри и хората празнуват. Днес водих рожден ден там. Доста от гостите бяха от ромски произход, но това не пречеше да се пази. Разговарях с част от живущите, които ми казаха, че сами са дали средства за това обзавеждане. 
Държа да отбележа, че целта на поста ми не е да деля хората по раса, цвят или националност, а да дам пример, от който можем поне малко "да си откраднем".

 

""

 

Коментарите под поста са предимно хвалебствени. Ето и някои от тях: "Удивително,разкошно,значи има много голямо разбирателство между всички,а не като при нас-в нашият вход,гледат как да могат да те унищожат.", "Браво! Има надежда!""", "Браво! Това се казва екипна работа, продължавайте все така да се разбирате и да правите такива красиви неща """.

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции