<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70783" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ZDF пусна детс...

Вижте как отговори пиарът на ГЕРБ за насилието над журналисти и дали има връзка с провокаторите (видео)

06 Август 2020
0 4850

ГЕРБ ще внесе две жалби заради агресия на партийната конференция в сряда, заяви пред репортер на bTV пиарът на партията Никола Николов.

Едната ще е колективна от партията, а другата – от пиара на земеделското министерство Ася Таскова, която също се оплака от насилие. Във видеото, публикувано на официалната Фейсбук страница на ГЕРБ, Николов съветва хората да не гледат стоп кадри от насилие, а целите видеа.

Вижте как отговори пиарът на ГЕРБ за насилието над журналисти и дали има връзка с провокаторите (видео)

ГЕРБ излязоха с позиция за сблъсъците и атаките срещу журналисти по време на конференцията днес

Пиарът на ГЕРБ се прекръсти, че не познава човека, на когото е предал Нестор Арсенов, който прекъсна речта на Бойко Борисов. Извел го от събитието, за да не избухне скандал и да няма саморазправа.

Целта на провокациите била да се пролее кръв и да се говори за това, а не за събитието. Накрая заяви, че Отровното трио организирало структури в страната.

Във видеото по-горе чуйте подробните обяснения на Николов пред репортер на бТВ, публикувано в официалната Фейсбук страница на ГЕРБ.

Видео: Facebook/Парламентарна партия ГЕРБ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Kristian Yakov

    11 Август 2020

    Е върти сучи като крадец на електричество който са го хванали в крачка, няма такъв цирк. Успех на всички в България поздрави от Англия .

Покажи всички Скрий

Реакции