<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72155" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен св...

Вижте къде би отишъл да играе Меси, ако напусне “Барселона”

26 Август 2020
0 822

Новината, че Лионел Меси иска да напусне “Барселона”, постави в стартова позиция три клуба, които ще искат да го привлекат, пише bTV. Става дума за “Интер”, “Пари Сен Жермен” и “Манчестър Сити”.

33-годишният аржентинец все още е във върхова форма и всеки един от европейските грандове би мечтал да го привлече в състава си. Но някак тези три възможности изглеждат най-вероятни.

“Интер”

Китайските собственици на италианския гранд мечтаят отдавна за нападателя. Твърди се, че “Интер” може да плати цели 260 милиона за него. В клуба вярват, че аржентинецът е в състояние да ги изстреля до върха, преодолявайки конкуренцията на “Ювентус” с Кристиано Роналдо.

Вижте къде би отишъл да играе Меси, ако напусне &#8220;Барселона&#8221;

Интересен факт е, че бащата на Меси наскоро си е купил къща в Милано, в райнона на Порта Нова, който е от най-хубавите в града.

“Манчестър сити”

През последните години името на този отбор е синоним на Пеп Гуардиола. Именно това е треньорът, при който, според специалисти, Лео Меси е играл най-добрия футбол в живота си.

Освен това английският тим е един от малкото, които могат да си позволят финансовите параметри по трансфера на аржентинеца. И британските издания твърдят, че клубът само чака зелена светлина от футболиста.

Според много експерти, именно “Манчестър Сити” ще бъде новият дом на футболната звезда.

“Пари Сен Жермен”

Френският шампион е другият отбор, който е готов на всичко, за да привлече играча на “Барселона”.

Парижани, които останаха в сянката на “Байерн Мюнхен”, си имат Неймар и Мбапе. Бразилецът Неймар може да помогне за убеждаването на аржентинеца да приеме оферта, тъй като Меси много иска отново да си партнира в атака с бившия си съотборник.

Според спекулациите, проваленият опит на “Барса” да си върне Неймар миналото лято е било първото нещо, което е подразнило Меси.

Бъдещето ще покаже кое предположение ще се окаже вярното. Или футболният гений ще поеме в съвсем друга посока?

Видео: aranFE

Снимки: Reuters

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции