<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42032" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия стана н...

Вижте уникалния момент, в който кученце среща Чубака (видео)

04 Ноември 2019
0 1297

Не всеки ден се срещаш с героя си, но наскоро, едно щастливо кученце имаше шанса да направи точно това и поне за момент, бе постигнат баланс в Силата.

 

Преди няколко дни, на Хелоуин, маскирани хора излезли пред университета в Азуай, Еквадор, за да промотират предстоящо парти. Сред тях имало и човек, който бил облечен като най-известното подобно на куче създание в света. В случай, че не се досещате за кого говорим, то това е Чубака от сагата "Междузвездни войни".

 

Докато емблематичната маскировка привлече погледите на минувачите, никой не бил по-развълнуван да види Чуи от кученцето, за което ви казахме.

 

Със сигурност, това може да не е част от дългоочакваното продължение на „Междузвездни войни“, но видеото по-горе стана изключително популярно в социалните медии. Според Елвис Алкалде, създателят на въпросния клип, собствената житейска история на малкото кученце, е достойна за кино.

 

В миналото, то се е борило да оцелее, тъй като е било самотно улично куче, но било осиновено от преподавателите в университета, който сега вече нарича свой дом.

 

 

Източник: The DoDo

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции