<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28755" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Боби Ваклино...

Вижте шокиращите кадри на възпитателка, която бие деца, лишени от родителска грижа

12 Февруари 2018
0 57952

Скъпи приятели, напоследък обществеността беше разтърсена от множество случаи на насилие над деца. Наши зрители ни изпратиха още по-скандални кадри от дом за деца. На кадрите се вижда как възпитателка упражнява физически и психически тормоз над децата в социалния център. Тя ги удря и обижда. Въпросното лице заема длъжността на временно изпълняващ управител на Центъра за настаняване от семеен тип в село Борован.

 

"Кажи ти какво приказва навън? Ти като отиде защо не каза на господина? Защо не каза на господина, смрад? Как седна да ядеш, ма? Що не отиде да те нахрани оня там?", пита жената, която през това време налага с шамари малкото момиченце, повалено на пода.
 

Възмутени от видяното, от "Господари на ефира" отидохме на място. Дани Йорданов се срещна с възпитателката Людмила Петрова. Тя се извини за случилото се пред камерата ни и ни увери, че това е еднократен случай. Децата от дома обаче не са на това мнение. Те споделиха, че често биват бити.

 

 

Людмила Петрова заяви, че се извинява, съжалява за постъпката си, която била еднократна според нея. Възпитателката каза, че е реагирала емоционално, а иначе се държи добре с децата. Репортерът ни Дани Йорданов поясни, че ужасяващото й и недопустимо поведение не е било еднократно, защото разполагаме с кадри от два подобни случая на физическо и словесно насилие.

 

Според кмета на Борован инж. Десислава Тодорова такова поведение е недопустимо. Тя обеща, че ще предприеме спешни мерки по случая.

 

Продължаваме да следим случая. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции