<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=19610" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кадри от стре...

Водещ на забавно шоу не успя да задържи вълнението си заради атаката в Париж (ВИДЕО)

14 Ноември 2015
0 10039

Ужасната новина от Париж за терористичните атентати дойде в петък вечерта – време, в което повечето вестници бяха затворили своите броеве, а повечето ТВ предавания вече бяха записани.

 

Новината от Франция изкара от релси и един от най-добрите водещи в света – Стивън Колбер, който е водещ на The Late Show по американската телевизия CBS. По повод терора в Париж той записа допълнителен анонс, който така и не успяа да завърши смислово. Пред камерите като че ли Стивън Колбер задържа сълзите си, правейки дълбока въздишка. 

 

НЕПОЗНАТ ПИАНИСТ ИЗСВИРИ "IMAGINE" НА ДЖОН ЛЕНЪН ПРЕД "БАТАКЛАН"

 

Една от неговите зрителки, гледала шоуто на живо, коментира в Туитър, че водещият е бил видимо потресен и тъжен, когато е съобщил новините от Франция на присъстващите. 

 

"Записахме цялото шоу тази вечер и разбрахме за ужасяващите атаки в Париж днес. Знам, че не се знае много към момента. Знаем, че има много загинали и кризата е в ход. Президентът Оланд обяви извънредно положение, а президентът Обама обеща, че ще направи каквото е необходимо, за да се доведат тези терористи до правосъдие. Добавяме нашите мисли и молитви за всички в Париж. А сега… Ще се видим в понеделник…", казва Колбер, поема дълбока въздишка и добавя: "Лека нощ". 

 

КАДРИ ОТ СТРЕЛБАТА В БАТАКЛАН (18+)

 

НОЩТА НА УЖАСА В ПАРИЖ (СНИМКИ И ВИДЕО)

 

ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ НА ПРЕСАТА ЗА ТЕРОРА ВЪВ ФРАНЦИЯ

 

БОРИСОВ: СРЕД БЕЖАНЦИТЕ ИМА ХОРА, КОИТО СА ОГОРЧЕНИ, ЯДОСАНИ И ТОВА Е РИСК

 

И БАРЕКОВ СЕ ИЗКАЗА ЗА АТАКИТЕ, ЗОВЕ ЗА ДЖИХАД СРЕЩУ ИСЛЯМИСТИТЕ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции