<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17100" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Всичко краде и краде!

20 Февруари 2015
0 2841

 

Ужасно е когато те ограбят, вземат любимите ти вещи или спестените пари. Някои хора предпочитат да се занимават с кражби вместо да си намерят работа. Сигурно им е много приятно да влизат с взлом, вместо да ходят до офиса… Ние от Господари на ефира, с ваша помощ, открихме няколко случая на пострадали от кражби зрители. Не спирайте да ни сигнализирате за подобни беззакония.

Започваме с разобличаването на един нагъл крадец на колела. Потърси ни наш зрител, който е потърпевш, но е успял да направи запис на престъплението. Вижте каква е схемата и се пазете.

 

""

 

Вече имаме доказателство за полезността на камерите. Наш зрител ни изпрати запис от охранителната камера в тази кооперация. Можем да извиним  господина за всичко сторено, но не и за това, че не гледа Господари на ефира. Сега ще се гледа в ефира на Господари на ефира! 

 

""

 

 

Никой не се ражда крадец, но за жалост лесно се става. В това видео ще ви покажем една нагла кражба. Съветваме ви да бъдете внимателни, че както си давате интервю, може да загубите два лева.

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции