<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91502" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал межд...

В съмнителния плик на Пламен Узунов имало ром и пури

13 Юни 2021
0 808

Пламен Узунов, секретар на президента Румен Радев по правни въпроси и антикорупция, е получил от бившия шеф на митниците Петко Петков ром и пури. Подаръкът е бил заради това, че Узунов е помогнал на Петков за трансплантация на черен дроб.

Съветникът на президента-Пламен Узунов, няма да подава оставка заради нацистките снимки (видео)

В съмнителния плик на Пламен Узунов имало ром и пури

Това разказа самият Петков пред Нова телевизия.

Припомняме, че излезе любопитен запис от камерите в софийско заведение, където Узунов и Петков се срещат. На кадрите, разпространени от “Афера”, се вижда как Пламен Узунов прибира плик с неизвестно съдържание, донесен от бившия митничарски шеф.

“Това е лична среща, приятелска. Той ми помогна с контакт за операция, правиха ми трансплантацията на черен дроб”, заяви Петков. “За митници няма какво да говорим. Аз съм напуснал преди 10 години и нямам никакво отношение, освен това, че се познавам с хората там”, допълни Петков.

“В плика имаше една бутилка ром и една кутия пури. И това е лично от мен за мое здраве. Вътре нито е имало кюлчета със злато, нито пачки евро”, сподели Петков. На видеото се вижда още, че Пламен Узунов взема двата телефона на Петков и заедно със своя ги оставя надалеч.

Според бившия митнически шеф това се случило “за да си заредим телефоните, там има зарядни устройства, може да минете през заведението, да видите. Ние, ако имаме нещо да си говорим с Пламен Узунов, според конспирацията, която се развива в момента, дали бихме си позволили да си говорим в заведението. Това е смешно”, каза допълва бившият митнически шеф.

Източник: Dir.bg/Нова телевизия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции