<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=33738" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Големи промени в Левски – Русев пред оттегляне, Колев не се разбра с клуба?

15 Декември 2018
0 855

Големи промени чакат Левски от месец януари 2019 г., като вероятно и собственикът на клуба ще е нов. Очаква се оттегляне на Спас Русев като фактическа ръководна роля и нов силен човек, който да поеме нещата.

 

Името, което най-често се споменава на "Герена", е това на Румен Чандъров – сериозен играч в хотелиерския бизнес, както и спортен меценат. В момента той е човекът, който издържа столичния Септември.

 

Няма да е изненада с него да се появи и ново лице, което да поеме ролята на спортен директор. Финансово рамо на "сините" ще удари и родна букмейкърска компания, която се готви за рекордни спонсорски пари, давани в български футболен клуб – около 2 милиона лева на година.

 

Така бюджетът на Левски изглежда солидно, като продължава и ангажиментът на телекомът Vivacom. Ще се разчита и на добри приходи от изходящи трансфери на някои от най-конвертируемите на пазара играчи в синьо, като поне един такъв може да стане факт още през януари. 

 

Друга новина в развитие около гранда е, че преговорите с Павел Колев, вече преждевременно обявен за изпълнителен директор от Русев, са във фризера. А преди месец именно Спас Русев го обяви за сигурен нов властимащ ръководител в "синия" клуб…

 

Заместник изпълнителният директор на БФС не е съгласен с някои реалности, които изглежда няма да се променят в Левски, а и е вероятно да има различно виждане за стратегията на клуба от това на новите силни хора в него.

 

Почти сигурно е, че между Колев и "Герена" разминаванията са непреодолими. Вероятно Колев ще остане на работа в БФС или ще търси ново предизвикателство в чужбина.

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции