<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29417" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА“ ПРАЗНУВАТ 15-ТИ РОЖДЕН ДЕН С ПЕТИМА ВОДЕЩИ И МНОЖЕСТВО ГАФОВЕ

02 Април 2018
0 2959

На 31-ви март, „Господари на ефира” навърши 15 години в телевизионния ефир. По този случай екипът ще отбележи празника със специално тържествено издание, което ще се излъчи днес, 2-ри април. То ще е изпълнено с  необичайно голям брой водещи, репортери и собствени гафове. Очакват се много изненади, усмивки, торта, шампанско, конфети и много настроение. 

 

 

Ето какво каза продуцентът на предаването Джуди Халваджиян по случай юбилея: „ Горд съм, че за тези 15 години „Господари на ефира” се наложи като безкомпромисна институция в държавата и вярвам, че в следващите години, ще продължаваме в същия дух!” 

 

В празничния брой, днес, очаквайте ударна доза смях и професионализъм в лицето на водещите Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински, Малин Кръстев, Ненчо Балабанов и първата жена-водещ в историята на предаването-Мария Игнатова. 

 

Ще бъдат показани за първи път най-забавните гафове на екипа на предаването –  неуморните репортери, очарователните адреналинки и неповторимите водещи. Какви поздрави още получиха „Господарите“, както и каква изненада е подготвила Мария Игнатова, ще разберем в празничния брой на „Господари на ефира” днес от 23:00ч., по NOVA. 

 

Не пропускайте да видите и как „Господарите” ще завладеят сцената на „Като две капки вода”, а веднага след това започва и специалното празнично издание на „Господари на ефира”.

 

Благодарни сме за професионализма на нашите приятели от Чочко, които бяха така добри, да изработят невероятно вкусна торта, специално за юбилея на „Господари на ефира”. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции