<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29114" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Инерком твър...

"Господари на ефира" със скандален репортаж, разкриващ рекетьорски практики от страна на НАП

12 Март 2018
0 26661

От 9.03, „Господари на ефира” стартираха поредица от репортажи, разкриващи корупционните практики на организирана банда, с център НАП, която рекетира бизнеса.

 

От месеци екипът на предаването работи по разкриването на крупна схема за рекет и изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и настоящи служители на Националната агенция по приходите.

 

В петък „Господари на ефира” излъчи разказа на бизнесмен, който многократно е изнудван да дава рушвети, за да си осигури „спокойна” работна среда. Пред камерите на екипа той разказа за тормоза и изнудването, на които е подложен от държавен служител на висок пост в НАП.

 

Екипът на „Господарите” разполага със скандални кадри, които разкриват цялата рекетьорска схема.  Поредният пример, за това, че е мит твърдението, че в България няма корупция. Дали пък това не е една от причините големите инвеститори да странят от държавата ни?!

 

Не пропускайте да научите повече подробности за корупционните практики, на които е подложен бизнесът, тази вечер от 23:00ч., по NOVA.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции