<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24867" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гениална май...

Григор Димитров отново благодари на българската публика на роден език (ВИДЕО)

24 Януари 2017
0 25117

"Благодаря ви", каза първата ни ракета Григор Димитров на българската публика на "Маргарет Арина" в Мелбърн след четирисетова си победа над узбека Денис Истомин, която го изстреля на 1/4-финал на Откритото на Австралия.

 

ГРИГОР ДИМИТРОВ БЛАГОДАРИ НА АГИТКАТА СИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК (ВИДЕО)

 

Репликата му взриви трибуните, на които се вееха многобройни български трибагреници, издигнати от наши сънародници, които живеят в Австралия и съпреживяват всяка победа на Димитров.

 

"Няма какво да се лъжем, беше доста труден мач. Денис игра великолепно в турнира, победи Новак Джокович. Знаех, че ще излезе на корта и ще търси риска още от първата точка. Той игра отлично в първия сет, не можех да направя много повече, за да му се противопоставя. Аз обаче останах спокоен, концентрирах се върху себе си и своята собствена игра, защото знаех, че мога да спечеля.

 

Просто трябваше да намеря пътя за това. Тайбрекът беше повратният момент. В третия и в четвъртия сет повиших още нивото си на игра. Бях агресивен, накарах го да се движи, използвах добре всяка възможност. Доволен съм от победата", каза 25-годишният Димитров, който в спора за място в топ 4 в Мелбърн ще играе срещу белгиеца Давид Гофен, който е номер 11 в света.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции